Ők így látják

1. Crusader Blog Design - Angelica Crusader
(http://crusaderblogdesign.blogspot.hu/2016/07/a-vision-of-ecstasy-kritika.html)

"Rengeteg helyen olvasni/látni az előbb szex aztán szerelem témát, de rettentően kevés jó kivitelezés van. Gondolok itt a mellék szálakra, hogy hogyan és milyen körülmények között találkoznak, hogy mégis hogyan történik meg az első párbeszéd köztük.[...]A te történeted viszont valahogy más, tökéletesen kihúztad magad a sablontörténetek közül..."

"Itt-ott kusza egy két szál, bár ez azért lehet, mert az írásmódod egyedi, és néha megtévesztő tud lenni. Maga a történet kicsit letargikus hangulatú[...] nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy rossz. "

"A stílusod pedig egyszerűen szavakba önthetetlen. Annyira átérzed, amit írsz, sugárzik belőled, hogy szeretsz írni[..]Csak annyit tudok mondani, hogy ne változtass soha, ahogy írsz az tökéletes, így tovább!"


2. Fantasy Blog Design - Lauren&Leah Walker
(http://fantasyblogdesign.blogspot.hu/2016/08/kritika-2db.html)

"A linkre kattintva egy szép, rendezett külsőt láthatunk.A fejléc nem túl csicsás, és gyönyörű! [...]A színek is nagyon passzolnak, szerintem csodálatos![...]A menüvel viszont nemigen vagyok megelégedve.[...]Nagyon szép, letisztult, ötletes, és színválasztásból jeles a blogod külseje. Gratulálok!:)

"Amikor elolvastam az ismertetőt, vegyes érzések kavarogtak bennem, de ez mind pozitív értelemben.[...]Boldog lettem, mert a Hozzád hasonló kincsek nem vesztek még el!:) Gyönyörűen fogalmazol, a szókincsed rendkívül bőnek tűnik. [...] Ami engem nagyon meggyőzött, az a főszereplő jellemfejlődése. Nem hazudtoltad meg , amikor az ismertetőben azt írtad, hogy főhősünkből harcos lesz[...] Ha lehet egy tanácsom, akkor az az lenne, hogy csempészhetnél bele kicsit több érzelmet. Szeretnék belelesni a szereplők lelkivilágába."

3. Paparazzi Blog Design - Nessa Laura Lossehelin
(http://papaprazzi-blog.blogspot.hu/2016/11/nessa-kritika-11-bella-everdeen-vision.html)

"Mindenképp egyedi a saját készítésű fejléced és designod a színeivel, az összeállításával, a pont megfelelő mértékben kicsinosítottságával. Vagyis, le a kalappal előtted, pazar munkát végeztél"

"[...] a fülszöveged minden szempontból tökéletes. Megcsillogtatja a pazar fogalmazásodat, valamint a történetbe is kellőképp betekintést enged; nem tudok róla rosszat írni."

" A novellád ugyanis, amellett, hogy egy zseniálisan megírt, csodás karácsonyi történet (ami ritka, mert a karácsonyi alkotások legtöbbször vagy a nyálas, vagy az erőltetetten szomorú kategóriába szoktak esni), minden hibától mentes, amibe belekötnék. Időzhetnék vesszőhibákon, de minek? Élvezet a soraidat olvasni, a történet maga pedig épp olyan magával ragadó, mint a két eddig megjelent blogregényed az oldalon. Nem vagy semmi!"

"A Ne Engedj elére egy rossz szavam se lehet; azonnal magával ragadott az egyedisége. A Téged akarlak ennyire már nem profi (ami nem jelenti azt, hogy rossz lenne), hiszen a megszokott összetört szívű karakterek egyéjszakás kalandból lett szerelme az, de ugyanakkor az összetört szívek előzménye fenomenálisan különleges, és az is, ahogy azokat megjeleníted."

" A Téged akarlakkal kapcsolatban viszont muszáj kitérnem rá, mennyire zseniálisat alkottál, ugyanis a felülmúlhatatlannak tűnő Ne engedj el után azt hittem, nem tudod már hova fokozni, mégis sikerült.
[...]Tetszik, hogy nem első látásra szerelem lesz az egyéjszakás kalandból [...] Ráadásul anak ellenére, hogy a fejezetek elenyészően levés részét teszi ki párbeszéd, mégsem lehet elunni az olvasást, ugyanis a leírásaid olyan...kimondhatatlanul, eszméletlenül gyönyörűek [...] hogy arra szavakat se ismerek. Az érzelemleírások teszik ki a történet nagy részét, amik viszont zseniálisak, magukkal sodorják az olvasót. Nem tudom, hol tanultál meg így írni, de elárulhatnád."

" A stílusod lehengerlően fantasztikus, szinte faltam a soraidat, a fogalmazásod szinte már túlvilági módon pazar."

"A történeteidben egyetlen logikai bukfencet, bakit sem találtam, ügyes! A történetvezetés pedig pazar: a történések a megfelelő ütemben folynak, a lényeges eseményeket emeled ki, a lényegteennel nem untatod az olvasót, ráadásul a fejezeteket is mindig a legmegfelelőbb helyen zárod le, hogy mindenképp bevonzzák az olvasót."

"A címtől és a fülszövegtől kezdve az oldalak nevein keresztül a tartalom egészéig minden egyedi és különleges; az alapötletek, a kivitelezések, a bejegyzések igényes külseje, a leírásaid (amiket könyvben ki kéne adni, esküszöm), a karaktereid, a stílusod, a fogalmazásod, a szókincsed, a történetvezetés... Ámulok és bámulok, komolyan. Nagyon régen nem volt részem ilyen felemelő kritikaolvasmányban. Szóval csak így tovább!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése