2016. július 7., csütörtök

Egy nagy csokornyi kérdés és egy új történet

Szép napot mindenkinek!

Hosszú idő után, megannyi gondolattal és ötlettel a fejemben nemrégiben hozzáláttam a következő történethez, ami a Burning Desire nevet viseli magán, a főszerepben pedig Sergio Ramos áll. A leírás már régóta elérhető a Történetek menüpontban, így azzal most nem rabolnám az időt. Aki esetleg nem olvasta, vagy kíváncsi rá azIDE kattintva elérheti. 
Nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni, de szerencsére mostanában nem estem írói válságba, rengeteg ötletem van, amit szeretnék megvalósítani. A Téged akarlak a kívánt mederben csordogál, és szerencsére már majdnem a történet felénél tartok az írásban. Szeretnék minél több részt előre megírni, hogy lehetőleg fennakadás nélkül tudjak fejezetekkel szolgálni. Ha már a történetnél tartunk: előreláthatólag 20 -esetleg plusz 1-2- részből illetve az Epilógusból fog állni a történet, amit az elkövetkezendő hetekben olvashattok majd. 
Ez a bejegyzés annak apropójából született meg, mivel szerencsére nincs hiány az ötletekben, az írással sincsenek gondok, ezért úgy gondoltam, véleményt kérek tőletek. Felmerült bennem az ötlet, miszerint ha már a Burning Desire is kellőképpen előrehaladott állapotban lesz - mondjuk a történet felénél járok-, a két történet futhatna egymás mellett. A másik felállás az eredetileg tervezett, mégpedig az, hogy a a Téged akarlak befejezése után - amit körülbelül őszre tennék a heti egy résszel számolva- jönne a történet. 
Nagyon szívesen várom a véleményeteket, a meglátásaitokat, hiszen számomra az a fontos, hogy Nektek a legjobb legyen. Bárhogyan jelezhettek, egy szavazattal, egy kommentárral, én mindent szívesen fogadok.
Másodszor pedig, a riói olimpia hatására a napokban megfogant bennem egy újabb történet, ami igen - ismételten Neymaros lesz, de becsszó, hogy először nem ezt szerepelt a terveim között, viszont mivel aktuális- vagy aktuálisabb lesz- úgy éreztem, ez a történet elsőbbséget élvez a következő, tervezett történetekkel szemben, amelynek szintén körvonalazódnak az eseményei, viszont a főszereplő kilétét még homály fedi- nagy valószínűséggel szavazásra fogom bocsátani, hogy ki legyen a legújabb áldozat.

All in all, a nagy kérdés jelenleg a következő: egy, vagy több történet fusson egyszerre az oldalon? Melyik a szerencsésebb? Természetesen, ahogy azt már fentebb is írtam, mindez csak akkor lesz aktuális, ha már kellő mennyiségű részt megírtam előre - amit igyekszem teljesíteni.
A másik pedig, a soron következő történet azaz a Cafuné leírása már elérhető, IDE kattintva pedig el is olvashatjátok, de íme egy kis ízelítő ami remélem, hogy felkelti az érdeklődéseteket.
"A riói olimpia egyeseknek egy álom teljesülése, másoknak azonban az életben maradást jelenti. A favellákat hónapokkal a rendezvény előtte felkereső kerítők elképzelhetetlen összegeket ígérnek a fiatal lányoknak, akik ki akarnak törni a mély szegénységből."

Nagyon szépen köszönöm, ha elolvastátok, és nagyon szívesen várom a meglátásaitokat mind az új történettel , mind pedig feltett kérdéssel kapcsolatban.
Nagyon köszönöm, hogy itt vagytok, 
Millió puszi&ölelés,
Bella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése